Over ons2019-03-18T15:43:42+00:00

OVER ONS

Hogenkamp Klompen & Souvenirs (1877) produceert én levert al meer dan 140 jaar klompen, souvenirs, relatiegeschenken en andere Hollandse producten. Tradities en typisch Hollandse gebruiken blijven bestaan, maar producttrends komen en gaan. Daarom zijn we continue bezig met productontwikkeling. In de vorm van originele en eigentijdse souvenirs vertellen wij úw verhaal.

Hollands vakmanschap!

Door continue doorontwikkeling willen we de meest vooruitstrevende leverancier van Hollandse producten zijn. Ons marktonderzoek staat nooit stil omdat we de verwachtingen van onze afnemers steeds weer proberen te overtreffen. Wij begeven ons in uw wereld en halen naast de meest recente trends, ook uw wensen qua ontwerpen naar boven. Dit kunnen wij realiseren door een toegewijd en gemotiveerd team van medewerkers dat de passie voor Hollands vakmanschap deelt.

U bent uniek

Wij begrijpen als geen ander dat exclusiviteit en een snelle doorstroom op de vierkante meter belangrijke gegevens zijn in de souvenirbranche. Uw verkoopomgeving wordt nauwkeurig door ons bekeken en we waken ervoor dat u de beloofde exclusiviteit behoudt. Wij werken samen met o.a. souvenirwinkels, vliegveld shops, attractieparken en museumwinkels. Onze ervaring gaat ver terug!

In onze showroom in Doetinchem kunnen we u laten zien hoe u ons product op een goede manier kunt presenteren. Desgewenst richten wij samen met u uw winkel in. Gaat u deze reis met ons maken?

Bekijk onze brochure

Boordevol inspiratie en ideeën!

Blijf op de hoogte van de nieuwste producten en acties

100% spamvrij

Logo of afbeelding op één van onze producten?

Bekijk de mogelijkheden!

REFERENTIES RELATIEGESCHENKEN