Onze nieuwe souvenir brochure is klaar

Allereerst de beste wensen voor 2017!
 
Onze nieuwe souvenir brochure is klaar…. Deze editie is niet ‘zomaar’ nieuw, hij is namelijk compleet in een ander jasje gestoken. Natuurlijk zijn wij apetrots op een prachtig vormgegeven brochure, maar nog trotser zijn wij op de inhoud!
 
Wat dacht u van ‘Love Locks’: echte Amsterdamse liefdesslotjes, of design fiets souvenirs?
Ons assortiment Shoppers is aangevuld met leuke prints!
 
Wij hechten veel waarde aan exclusiviteit en productinnovatie. Hoe wij dit doen, leggen we uit in het voorwoord van de brochure. Wij hebben ons uiterste best gedaan om de wensen vanuit onze klanten door te voeren in nieuwe ontwerpen en producten. Daarnaast volgen wij de trends in de markt op de voet. Het resultaat: Vernieuwing, vernieuwing, vernieuwing!
 
Met dit magazine hopen wij u wederom veel inspiratie te bieden voor een divers en origineel souvenirassortiment in uw winkel, vliegveld shop, attractiepark of
museumwinkel.
 
Vraag nu HIER direct onze nieuwe brochure aan:

Brochure Aanvragen

Heeft u vragen naar aanleiding van onze nieuwe producten of de brochure? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Heel veel lees- en kijkplezier gewenst!
 
Met vriendelijke groet,
Rob Hogenkamp

 

Meer informatie

Nieuws

Aan ons assortiment sleutelhangers toegevoegd: mooie sleutelhangers met een openklap-spiegeltje.
Nieuw! Vergeet-me-nietjes, Klavertje vier, Rode Klaproos, Margrietjes, Zonnebloemen... prachtige terracotta potjes met grondtablet en zaadjes.
Het is weer zover: een nieuw jaar, boordevol nieuwe producten. Ook dit jaar gaan we weer grenzen voorbij!

Brochures

Brochure Hogenkamp Klompen en Souvenirs